ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας Μασλαρινός Αθανάσιος

Δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας Μασλαρινός Αθανάσιος

Δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας Μασλαρινός Αθανάσιος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ: «ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ»

Δελτίο τύπου παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ” του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Βισαλτίας (Αθανάσιος Μασλαρινός)

Νιγρίτα 20 Σεπτεμβρίου 2023

Σε μία εκδήλωση γεμάτη συναίσθημα, ζωντάνια και αισιοδοξία, παρουσίασε ο Αθανάσιος Μασλαρινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, το πρόγραμμα και τους υποψήφιους της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Στην ομιλία του, ο Θανάσης Μασλαρινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, τόνισε ότι «Από το 2019 που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου Βισαλτίας πορευτήκαμε χέρι χέρι με την κοινωνία των πολιτών, έχοντας ως διαχρονική αξία μας την ενότητα και την αγάπη για τον τόπο μας.

Με επιμονή, πείσμα και συστηματική δουλειά, ο Δήμος Βισαλτίας αλλάζει κάθε μέρα. Κόντρα στους περιορισμούς και στις δυσκολίες της πανδημίας, κόντρα στη στείρα αντιπολίτευση που έθετε συνεχώς εμπόδια στη δρομολόγηση νέων έργων, εμείς κάναμε έργο για τον τόπο μας.

Ο Δήμος Βισαλτίας του 2023 βρίσκεται πολύ μπροστά σε σύγκριση με την κατάσταση που παραλάβαμε το 2019».
​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Επίσης, ο κ Μασλαρινός τόνισε ότι «Σήμερα, μπορούμε να κοιτούμε τους συμπολίτες μας στα μάτια, διότι υπηρετήσαμε το κοινό καλό με ήθος και συνέπεια.
Τιμήσαμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Διαχειριστήκαμε με διαφάνεια και σύνεση τα οικονομικά του Δήμου Βισαλτίας. Αυτό για εμάς σημαίνει έμπρακτος σεβασμός στους συμπολίτες μας».

Στην παρουσίαση του προγράμματός του για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Βισαλτίας, ο κ Μασλαρινός τόνισε ότι «Η πρότασή μας για το αύριο της Νιγρίτας, της Βισαλτίας, του Τραγίλου και του Αχινού περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις και έργα που θα δώσουν ζωή στην πόλη και στα χωριά μας.
Και όλα αυτά με ένα τρόπο βιώσιμο, που να ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής, σεβόμενοι πλήρως το δικαίωμα στην ανάπτυξη και στην κοινωνική ευημερία ενός τόπου και ενεργώντας ενάντια στην κλιματική αλλαγή».

Συνέχεια στο άρθρο “Δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας” στην επόμενη σελίδα, κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

13η Αγωνιστική
Σάββατο 02 Δεκεμβρίου, 2023 20:00
7η Αγωνιστική
Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 2023 17:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα