Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕθελοντική αιμοδοσία ΕΠΣ Μακεδονίας 20-5-2018

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΠΣ Μακεδονίας 20-5-2018

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΠΣ Μακεδονίας 20-5-2018
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο αθλητικό κέντρο της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου που βρίσκετε στη Μίκρα με σκοπό να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος που διατηρεί.
Αγώνες Μακεδονίας Σάββατο 5, Κυριακή 6 ΜαΐουΗ εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με το 424 Γ.Σ.Ν.Ε και το Γεώργιος Παπανικολάου Γ.Ν.Θ.
Η αιμοδοσία θα γίνει στη διάρκεια των τελικών των υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας από τις 9:00 το πρωί έως και στις 1:00 το μεσημέρι.
Όσοι θα θέλουν να δώσουν αίμα θα πρέπει να είναι γραμμένοι ως μέλη στην τράπεζα αίματος της Ένωσης και να έχουν μαζί τους και το ΑΜΚΑ τους.
Και κλείνοντας το άρθρο να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η τρίτη (3η) εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει η τοπική ένωση ποδοσφαίρου Μακεδονίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Διαφήμιση

spot_img

Διαφήμιση

spot_img

Διαφήμιση

spot_img

Δημοσκόπηση:

Επόμενος δήμαρχος Βισαλτίας ;

Επόμενος δήμαρχος Σερρών ;

 

- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, 2023 17:30
5η Αγωνιστική
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 2023 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα