ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσνίκης

Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσνίκης

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιου στον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024*, στην αίθουσα του Συλλόγου Στρ. Παπούλα 37, και ώρα 11.00 π.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διοικητικός Απολογισμός
Οικονομικός Απολογισμός
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Προτάσεις και σχεδιασμοί για την πορεία του Συλλόγου
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

*Επειδή συνήθως δεν υπάρχει απαρτία την πρώτη Κυριακή, η Γενική Συνέλευση ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την επόμενη Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Χορός ΣυλλόγουΚαλούνται ΟΛΟΙ οι Τερπνιώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί το κορυφαίο όργανο του Συλλόγου, γίνεται μια φορά το χρόνο και θα πρέπει όλοι να εξοικονομήσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ώστε να συμβάλουμε στη συνέχεια της ύπαρξης και της πετυχημένης πορείας του Συλλόγου μας.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι ας γίνει ο Σύλλογος το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των Τερπνιωτών που θα μας βγάζει από τις καθημερινές σκοτούρες και θα μας χαρίζει στιγμές χαράς, ανακούφισης και αλληλοβοήθειας.

 Θα πρέπει όχι μόνο να δώσουμε όλοι το παρόν αλλά να υπάρχουν και νέες υποψηφιότητες, ώστε το νέο Δ.Σ να εμπλουτιστεί με καινούργια πρόσωπα και ιδέες.

Πρέπει να γίνει κατανοητό απ΄ όλους ότι ο Σύλλογος έχει την ανάγκη νέων υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ γιατί μία ανανέωσή του θα συμβάλει σε μία νέα ελπιδοφόρα και εποικοδομητική πορεία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα