Ελένη Σαλινούδη Από την Ορεστιάδα σε Μύκονο

Η Ελένη Σαλινούδη από την Ορεστιάδα αφού πέρασε από την Μύκονο κατέληξε να σπουδάζει στις Σέρρες και να αγωνίζεται με τη φανέλα του Πρωτέα Σερρών.

 Με ευκαιρία το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη πόλη  Muju (Ματζού) της Κορέας και το σχετικό άρθρο που γράψαμε την ημέρα της έναρξης των αγώνων υποσχεθήκαμε αφιέρωμα στην αθλήτρια του ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ Ελένη Σαλινούδη. 

 Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε διάφορα και τα οποία κάποια θα διαβάσετε παρακάτω.

 Γεννήθηκε στις 1 Ιουνίου 1994 (facebook) πρώτη ομάδα στη ΑΚ Ορεστιάδας μετά αγωνίζεται στη Μύκονο και σήμερα η Σαλινούδη στον Πρωτέα με μια στάση για να εργαστεί σα μοντέλο και να παρακολουθήσει μαθήματα ενόργανης.

 Το καλύτερο αφιέρωμα το βρήκαμε στην ιστοσελίδα από τη Θράκη, το επιμελήθηκε η Έλενα Καρατζίδου και δημοσιεύτηκε στη ιστοσελίδα http://www.thrakisports.gr.

 Προτού σας “στείλουμε” http://www.thrakisports.gr να ενημερώσουμε ότι η Ελένη Σαλινούδη θα αγωνιστεί στις 27 Ιουνίου 2017 στα +73 γυναικών. Η 27 Ιουνίου 2017 είναι η τέταρτη ημέρα των αγώνων.

 Για την Ελληνική αποστολή και λίγα λόγια για παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό θα βρείτε ΕΔΩ.

 Το Link για το άρθρο στο http://www.thrakisports.gr θα το βρείτε  ΕΔΩ.

 

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός