Ελπίδα Σκουτάρεως στη Γ Εθνική

Ελπίδα Σκουτάρεως ομάδα από Σέρρες, από το χωριό Σκούταρι, στη Γ Εθνική μέσα από το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Σήμερα η Ελπίδα κέρδισε την ομάδα του Αντώνη Αραβαντινού το ΑΠΟ Κερατσίνι στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Στον άλλο αγώνα για τα ημιτελικά ο Ηρόδοτος κέρδισε με 2-0 την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη και επειδή ο Ηρόδοτος έχει κατακτήσει το τοπικό πρωτάθλημα και ήδη είναι Γ΄Εθνική οπότε ¨βρέξει χιονίσει” το Σκούταρι είναι στη Γ Εθνική.

ΕλπίδαΣτη Σέρρες ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0, στην παράταση με κεφαλιά στο 108΄του Νίκου Ζαχαριά η Ελπίδα άνοιξε το δρόμο για το όνειρο που δεν κράτησε ούτε τέσσερα (4) λεπτά γιατί στο 112΄ο Αλέξανδρος Μπατής με τον ίδιο τρόπο προσγείωσε τους Σερραίους, αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα 1-1 της παράτασης και του αγώνα. Ώρα για πέναλτι. Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της η Ελπίδα Σκουτάρεως κέρδισε στα πέναλτι με 3-0 με τρεις (3) αποκρούσεις του Καστανιώτη που μπήκε αλλαγή στο 32΄όταν ο τερματοφύλακας Νικολούδης αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Από το 32΄οι Σερραίοι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο αλλά αυτό δε μπόρεσε να κάμψει το ηθικό των παικτών και το τελικό αποτέλεσμα (Κ 0-0) – (Παρ 1-1) – (Πέν 3-0) έδωσε το σύνθημα για να ¨καεί¨ το δημοτικό γήπεδο Σερρών και στο χωριό να αρχίζει το γλέντι.

Προπονητής από την Ελπίδα ο Η. Εγγονίδης και από πλευράς Ελπίδα_aravantinos_ΑΠΟ Κερατσινίου ο Β. Σπάθας.

Διαιτητής του αγώνα ο Κοτσάνης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Χατζηνάκο που όλοι είναι από το σύνδεσμο Δράμας.

Αγώνες για το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών από πλευράς Σκουτάρεως  ΕΔΩ. 

Καλή τύχη στην Ελπίδα στη Γ΄Εθνική.

 

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός