ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕξιχνίαση απάτης από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας

Εξιχνίαση απάτης από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας

Εξιχνίαση απάτης από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας (Βισαλτίας – Σερρών)

Από το γραφείο ενημέρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας (Κεντρική Μακεδονία) εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει για τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα για το αδίκημα της απάτης μετά από ενδελεχή έρευνα των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Άμεσα εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό των Σερρών.

Με το πρόσχημα βλάβης στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού ένα άτομο που προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί άμεσα περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω χθες (9 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι, πήγε σε μονοκατοικία που διαμένει ηλικιωμένη γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ.

Στη συνέχεια, προφασιζόμενος ότι υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη και με το πρόσχημα του άμεσου κινδύνου της ιδιοκτησίας της, έπεισε την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει τα τιμαλφή της. Με τον τρόπο αυτό, ο ημεδαπός κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Κλείνοντας το άρθρο “Εξιχνίαση απάτης από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας” να σας ενημερώσουμε ότι τέτοια περιστατικά το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν τακτικά στο νομό Σερρών, όπως και η περίπτωση σύλληψης γυναίκας στην Ηράκλεια Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα