Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, που εκδόθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2022, εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματοκιβωτίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και ταυτοποιήθηκε ημεδαπός.
Συνολικά το ποσό που αφαίρεσαν ήταν 61.958 €.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ που αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού.

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός που μαζί με συνεργούς του αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο από περιοχή των Σερρών
Η συνολική τους λεία ανέρχεται στις 61.958 ευρώ

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής, που έγινε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2021, σε περιοχή των Σερρών.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω μαζί με συνεργούς του διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις τοπικού οργανισμού, εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού και στη συνέχεια αφαίρεσαν ένα
χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 61.258 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ από συρτάρι γραφείου.

Το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε παραβιασμένο την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του οργανισμού.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός