ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕπιτροπή έκτατων θεμάτων της ΕΠΟ στις 15 Σεπτ

Επιτροπή έκτατων θεμάτων της ΕΠΟ στις 15 Σεπτ

Επιτροπή έκτατων θεμάτων της ΕΠΟ στις 15 Σεπτ
Στη συνεδρίαση της επιτροπής έκτατων θεμάτων που έγινε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκαν τα παρακάτω.
1) Μετά την διαπίστωση του προβλήματος με γιατρούς στα τοπικά πρωταθλήματα αποφασίστηκε ότι για να διεξαχθεί ο αγώνας πρέπει:
α. Να έχει αποσταλεί προηγουμένως έγγραφο αίτημα για τον ορισμό ιατρού, στον οικείο ιατρικό σύλλογο ή τις κατά τόπους διευθύνσεις υγείας.
β. Να υπάρχει στο αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πιστοποιημένος (αδειούχος) νοσηλευτής ή διασώστης.
γ. Να υπάρχει δίπλα στον αγωνιστικό χώρο ιατρικός εξοπλισμός πρώτων βοηθειών διαθέσιμος κατά τη διάρκεια του αγώνα.
δ. Σε κάθε περίπτωση και παράλληλα με τα ανωτέρω να γίνει αναζήτηση ιατρού μεταξύ των θεατών πριν από τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
Εφόσον τηρηθούν σχολαστικά οι ανωτέρω διατυπώσεις, που θα τις ελέγχει με επιμέλεια ο διαιτητής ενός αγώνα τοπικού πρωταθλήματος,δύναται να διεξαγάγει τον αγώνα αυτόν και δεν θα επιβάλλονται στην γηπεδούχο ομάδα οι προβλεπόμενες στο άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ ποινές, άλλως ο διαιτητής δεν θα διεξάγει τον αγώνα.
Επιτροπή έκτατων θεμάτων της ΕΠΟ2) Στη διοργάνωση του κυπέλλου δεν θα γίνει αναπλήρωση της θέσης του παραιτηθέντος Ηρακλή.
3) Μετά την παραίτηση του Ηρακλή και για να δοθεί χρόνος για μεταγραφή των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Ηρακλή θα μπορούν μέχρι την
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου & ώρα 16:00 να υπογράφουν και να εγγραφούν σε επαγγελματική ομάδα της Ελλάδας. Για μεταγραφή στο εξωτερικό, των παραπάνω ποδοσφαιριστών, μόνο κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.
4) Ορίστηκε για το θεσμό του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων συγκεκριμένη μπάλα ( Nike Ordem 5).
5) Για τους αγώνες της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας η μπάλα θα είναι η Nike Magia.
6) Και τέλος η Επιτροπή έκτατων θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε επέκταση έως 30 Σεπτεμβρίου 2017 τη σύμβαση με το Δέδε Αλέξανδρο.

 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα