Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο σχολείο Σιτοχωρίου

Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο δημοτικό σχολείο Σιτοχωρίου

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας, με έδρα την πόλη της Νιγρίτας, ενημερώνει για την αποπεράτωση των εργασιών στο σχολείο του Σιτοχωρίου. Περισσότερα στο σχετικό δελτίου που αναφέρει:

Από τον Δήμο Βισαλτίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σιτοχωρίου.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή και το Δημοτικό Σχολείο Σιτοχωρίου, πραγματοποίησαν εργασίες επισκευής της στέγης, υποστύλωσης ισογείου και στέγης, επισκευής ραμπών ΑμεΑ περιμετρικά, ανακαίνιση τουαλετών, αποκατάστασης ρωγμών εντός και εκτός κτιρίου και βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.

Επιπλέον έγινε επιδιόρθωση του τοιχίου της αυλής και η επισκευή και ανακατασκευή της σκάλας στις δύο εισόδους του σχολικού κτιρίου.

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...
​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις, όπως και όλες όσες έχουν υλοποιηθεί ή έχουν δρομολογηθεί για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Βισαλτίας, εντάσσονται στον στόχο της Δημοτικής Αρχής να παρέχονται στους μαθητές και εκπαιδευτικούς ασφαλή και λειτουργικά σχολεία.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Λίγα λόγια για το Σιτοχώρι, όπως τα βρήκαμε και μεταφέρουμε από τη el.wikipedia.org στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στα περισσότερα

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός