Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο σχολείο Σιτοχωρίου

Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο δημοτικό σχολείο Σιτοχωρίου

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας, με έδρα την πόλη της Νιγρίτας, ενημερώνει για την αποπεράτωση των εργασιών στο σχολείο του Σιτοχωρίου. Περισσότερα στο σχετικό δελτίου που αναφέρει:

Από τον Δήμο Βισαλτίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σιτοχωρίου.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή και το Δημοτικό Σχολείο Σιτοχωρίου, πραγματοποίησαν εργασίες επισκευής της στέγης, υποστύλωσης ισογείου και στέγης, επισκευής ραμπών ΑμεΑ περιμετρικά, ανακαίνιση τουαλετών, αποκατάστασης ρωγμών εντός και εκτός κτιρίου και βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Επιπλέον έγινε επιδιόρθωση του τοιχίου της αυλής και η επισκευή και ανακατασκευή της σκάλας στις δύο εισόδους του σχολικού κτιρίου.

​​Χορός 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σερρών
Παρασκευή 9/12/2022  Είσοδος 15€
Ξενοδοχείο ACROPOL Σέρρες

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις, όπως και όλες όσες έχουν υλοποιηθεί ή έχουν δρομολογηθεί για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Βισαλτίας, εντάσσονται στον στόχο της Δημοτικής Αρχής να παρέχονται στους μαθητές και εκπαιδευτικούς ασφαλή και λειτουργικά σχολεία.

Λίγα λόγια για το Σιτοχώρι, όπως τα βρήκαμε και μεταφέρουμε από τη el.wikipedia.org στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στα περισσότερα

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός