Θα κλείσει τελικά η Εθνική τράπεζα στη Νιγρίτα;
Θα κλείσει τελικά η Εθνική τράπεζα στη Νιγρίτα;
Με δελτίο τύπου ο δήμαρχος Βισαλτίας ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής ότι μετά από επικοινωνία που είχε με τη διευθύντρια του τοπικού καταστήματος και με τα κεντρικά της Εθνικής τράπεζας, πήρε τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να κλείσει το κατάστημα της τράπεζας στη Νιγρίτα.
Επακριβώς το δελτίο τύπου αναφέρει:
Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας μετά το φημολογούμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νιγρίτα, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός επικοινώνησε με τη Διευθύντρια του Καταστήματος της Ε.Τ.Ε. στη Νιγρίτα κα Σοφία Μπαρκαλάκη και τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, και έλαβε την επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
Το κατάστημα δεν κλείνει, θα λειτουργεί κανονικά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και επαγγελματιών, προσθέτοντας πως δεν γνωρίζουν από πού έχουν εκπορευθεί τα όσα διαδόθηκαν.

“ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770
Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας διαβεβαιώνει τους δημότες ότι είναι αντίθετη με οποιαδήποτε απόφαση απομάκρυνσης γραφείου εξυπηρέτησης ή υπηρεσίας από την έδρα του Δήμου και με κάθε μέσο που διαθέτει θα προστατέψει τα συμφέροντα των πολιτών και επαγγελματιών του Δήμου Βισαλτίας. Δεν θα επιτρέψει την ερήμωση της περιοχής και την απώλεια χρημάτων από την τοπική κοινωνία.
Κλείνοντας το άρθρο “Θα κλείσει τελικά η Εθνική τράπεζα στη Νιγρίτα;” ας ελπίσουμε ότι η διαβεβαίωση δεν θα ισχύσει, όχι μόνο προς το παρόν αλλά και για το μέλλον !!!