ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΙσπανός διαιτητής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος

Ισπανός διαιτητής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος

Ισπανός διαιτητής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος
Η ΕΠΟ δια μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ανακοίνωσε το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει το φετινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το όνομα του διαιτητή είναι Νταβίντ Φερνάντεζ Μπορμπαλάν από την Ισπανία, είναι διαιτητής FIFA από το 2010 και ανήκει στην κατηγορία Elite δηλαδή σφυρίζει όλους τους αγώνες της FIFA – Champions League. Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου κλείνει τα 45 χρόνια.

διαιτητές 5ης αγωνιστικής Super League
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Πρώτος βοηθός διαιτητή ο Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ με δεύτερο βοηθό Χοσέ Μανουέλ Καμπαγιέρο. Πρώτος επιπρόσθετος βοηθός διαιτητή ο Χεσούζ Ζιλ Μανθάνο και δεύτερος Κάρλος ντελ Σέρο Γκράντε, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα, άπαντες από Ισπανία.
Τέταρτος διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος από ΕΠΣ Δωδεκανήσου και κλείνει με παρατηρητή διαιτησίας από ΕΠΣ Αθηνών ο Ιωσηφόγλου Νικόλαος .
Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ στις 20:30.
Το δελτίο τύπου της ΕΠΟ θα το βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα