ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚάνουμε πράσινες τις γειτονιές μας

Κάνουμε πράσινες τις γειτονιές μας

Κάνουμε πράσινες τις γειτονιές μας

Διήμερο περιβαλλοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Βισαλτίας με σύνθημα «Κάνουμε πράσινες τις γειτονιές μας», και σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μία σειρά δράσεων αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Τη διοργάνωση των δράσεων πραγματοποιεί το ΔΗΚΚΠΠΠΑ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, θέτοντας τις βάσεις για τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους πολίτες για μία πιο πράσινη και όμορφη Βισαλτία όπου όλοι μπορούν να συμβάλλουν και να συμμετέχουν.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των δράσεων όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, περιλαμβάνει τα εξής:

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας στις 11:00
«Κάθε καπάκι, ένα χαμόγελο». Συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια. Προστατεύουμε το περιβάλλον. Υποστηρίζουμε τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. Σε μία ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας, συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Κεντρικό πάρκο Νιγρίτας στις 18:30
«ΚαθαρίΖΩ τον τόπο μου». Ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Εθελοντική δράση καθαρισμού δημόσιων χώρων και χώρων πρασίνου.

Κυριακή 11 Ιουνίου

Δημητρίτσι (Περιοχή Μυρά) στις 11:00
«Ένα δέντρο για κάθε παιδί». Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννήθηκε στην Κοινότητα Δημητριτσίου από 1η Σεπτεμβρίου 2019 έως τον Μάιο 2023. Στη δεντροφύτευση συμμετέχουν οι οικογένειες των παιδιών, οι οποίες υιοθετούν το νέο δεντράκι. Στόχος, το παιδί μεγαλώνοντας να αναλάβει τη φροντίδα του δέντρου, αποκτώντας «γερές ρίζες» με τον τόπο και την κοινότητα.

Κάνουμε πράσινες τις γειτονιές μας! Σεβόμαστε τον τόπο μας! Αγαπάμε το περιβάλλον!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

26η Αγωνιστική
Κυριακή 03 Μαρτίου, 2024 19:30
25η Αγωνιστική
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα