Καλό Παράδεισο Μακαριστέ Δημήτριε Αναστασιάδη

Καλό Παράδεισο Μακαριστέ Δημήτριε Αναστασιάδη.

Ολοκληρώθηκε στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών Τερπνής με την οικογένεια, τους συνεργάτες , με την εξουσία όλου του νομού, με όλη καθολικά την Τερπνή αλλά και όλη την περιοχή, η εξόδιος ακολουθία για τον Αναστασιάδη Δημήτριο, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες τα ξημερώματα.

Πλημμύρισε μέσα και έξω από το ναό ο κόσμος που θέλησε να αποχαιρετήσει τον Τερπνιώτη βιομήχανο . Δεσπότες, ιερείς,  δήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου ήταν όλοι εκεί. Εκπρόσωπος από το πατριαρχείο, την αρχιεπισκοπή Αθηνών και πάρα πολλοί ιερείς .

H ταφή του κ. Αναστασιάδη θα γίνει στο μέρος που αγάπησε και

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

 οραματίστηκε με τόση αγάπη, στη μονάδα ηλικιωμένων “Αλκμήνη” στην ακρόπολη της Τερπνής. Είναι το τελευταίο μεγάλο έργο που πρόσφερε στην Τερπνή, εκτός από τη Fibran, το ναό Τριών Ιεραρχών, το Νηπιαγωγείο και Γυμνάσιο-Λύκειο Τερπνής. Ένα κόσμημα, και ταυτόχρονα μεγάλη φιλανθρωπική προσφορά για την τρίτη ηλικία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Η Τερπνή δε θα τον ξεχάσει ποτέ και θα τον θυμάται με πολύ σεβασμό και αγάπη.

Καλό Παράδεισο Μακαριστέ Δημήτριε Αναστασιάδη.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός