Καλό σου ταξίδι Ιωάννη θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας

Καλό σου ταξίδι Ιωάννη θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας

Βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να σας ενημερώσουμε για το θάνατο του διαιτητή Ιωάννη Καμπαρντίνα της ΕΠΣ Σερρών. Σας μεταφέρουμε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου ν. Σερρών.

Σοκ και θρήνος για την Σερραϊκή διαιτησία από τον αδόκητο χαμό του εν ενεργεία μέλους της, Ιωάννη Καμπαρντίνα, σε ηλικία 23 ετών από ανακοπή καρδιάς.
Συντετριμμένοι όλοι οι Σερραίοι διαιτητές, εν ενεργεία κ μη, θρηνούν για την αναπάντεχη απώλεια του αγαπημένου τους συναδέλφου. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν όλοι όσοι βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και συνεργάστηκαν με τον Γιάννη.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Καλό σου ταξίδι αγαπητέΣύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π.Σερρών κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς.
Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου 2021.

Καλό σου ταξίδι Ιωάννη.

Η ιστοσελίδα μας στη μνήμη του Ιωάννη έκανε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα.
Όταν κατέβουν οι φωτογραφίες θα της βρείτε ΕΔΩ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός