Καρναβαλική παρέλαση στην Τερπνή

Καρναβαλική παρέλαση στην Τερπνή   
   Με πολύ κέφι και φέτος τα παιδάκια όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου Τερπνής, αλλά και του Νηπιαγωγείου συμμετείχαν στην παρέλαση καρναβαλιού που ετοίμασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με τη βοήθεια του συλλόγου Γονέων.

  Οι μικροί “master chef” του Νηπιαγωγείου, οι “στάλες της βροχής” της Α΄και Β΄δημοτικού,   οι “πετάμε ψηλά” της Γ΄και Δ΄δημοτικού και η Ε΄και ΣΤ΄ δημοτικού με το σχήμα ” ασφαλώς κυκλοφορώ”, γεμάτοι κέφι και ζωντάνια γέμισαν την πλατεία της Τερπνής, τραγούδησαν και χόρεψαν σε ένα αποκριάτικο όμορφο κλίμα.

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...
Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

  Η Καρναβαλική παρέλαση στην Τερπνή τελείωσε και η επιτροπή ήταν αδύνατον να ξεχωρίσει το καλύτερο, μια και όλα τα παιδάκια έβαλαν πολύ μεράκι για να ετοιμάσουν τα υπέροχα καρναβαλικά σχήματα και ήταν όλα πανέμορφα. Έτσι τα χάρισε όλα την πρώτη θέση, ενώ ο διοργανωτής Πολιτιστικός σύλλογος τα πρόσφερε χρηματικά βραβεία. Και του χρόνου , καλή Κ. Δευτέρα.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός