ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλήρωση τέταρτης φάσης κυπέλλου Ελλάδος 18-19

Κλήρωση τέταρτης φάσης κυπέλλου Ελλάδος 18-19

Κλήρωση τέταρτης φάσης κυπέλλου Ελλάδος 2018-19
   Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο πάρκο Γουδί, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα γίνει η κλήρωση για την τέταρτη (4η) φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τη συμμετοχή και των ομάδων της Super League.
 Θα γίνουν οχτώ όμιλοι από τέσσερις ομάδες και σε κάθε όμιλο θα έχει δύο ομάδες από την Super League και δύο από τους νικητές της τρίτης φάσης.
 Οι κάθε ομάδα θα δώσει τρεις αγώνες με την πρόβλεψη ότι οι ομάδες της Super League θα δώσουν μόνο ένα αγώνα εντός με κλειδάριθμο 1η Αγων: 1Χ2 – 4Χ3 , 2η Αγων: 3Χ1 – 2Χ4 και 3η Αγων: 3Χ2 – 4Χ1 .
Στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτοι. Στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν οι διατάξεις των παραγράφων από 5 έως και 12 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. τα οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
  Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα γίνουν 25-26-27 Σεπτεμβρίου, της 2ης αγωνιστικής στις 30-31 Οκτωβρίου και 01 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν οι Αποτελέσματα Super League 11η αγωνιστικήαγώνες με την 3η αγωνιστική που θα γίνει στις 4-5-6 Δεκεμβρίου 2018.
Οι ερασιτεχνικές ομάδες, ομάδες της Football League που πέρασαν την τρίτη φάση είναι:  ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑÏΚΗ ΓΕ 1961, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ.
    Τη διαδικασία για τη Κλήρωση τέταρτης φάσης κυπέλλου Ελλάδος μπορείτε να τη διαβάσετε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα