Κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2022&23

Κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 1 σεζόν 2022-23

Από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 1 ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00, στη Λίμνη Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Ποσειδώνος, 16671, Βουλιαγμένη) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV.

Το πέρας προσέλευσης των δημοσιογράφων, φωτογράφων, εικονολήπτες και τεχνικοί ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ θα είναι η 20:30.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν την Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2022 – 2023, παρακαλούνται να στείλουν τα αιτήματά τους για διαπίστευση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-MAIL στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ 2022-2023»,με τα παρακάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, ΜΜΕ, είδος διαπίστευσης (δημοσιογράφος, φωτογράφος, εικονολήπτης, τεχνικός), τηλέφωνο επικοινωνίας και E-mail.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Η είσοδος θα επιτραπεί αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στους έχοντες διαπίστευση από τη διοργανώτρια αρχή και θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην είσοδο.
Τελευταία ημέρα για υποβολή αιτήματος διαπίστευσης είναι η Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 13:00. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας κανένα αίτημα δε θα γίνει αποδεκτό.

Κλείνει το άρθρο με την ενημέρωση ότι:

Α.  Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι ΜΜΕ, οι εικονολήπτες και οι τεχνικοί ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ κ.λπ. θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Δημοσιογραφικής Ενώσεως ή συναφούς αναγνωρισμένης Ενώσεως, ή ΠΣΑΤ (σε ισχύ).

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Β. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους ταυτότητες της ΕΦΕ (σε ισχύ) ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός