Κλήσεις ποδοσφαιριστών για προπονήσεις μικτών

Κλήσεις ποδοσφαιριστών για προπονήσεις μικτών.
   Ο Τερζής Αθανάσιος, προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Σερρών, κάλεσε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την τελευταία προπόνηση ενόψει των αγώνων με την ΕΠΣ Δράμας.

  Οι αγώνες είναι ο τελευταίοι της πρώτης φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων – Κ14 και Νέων – Κ16 και θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις Σέρρες με ώρα έναρξης των παίδων 12:30, Νέων 14:30.
 Η προπόνηση των παίδων θα γίνει σήμερα Δευτέρα 11 του μηνός, θα αρχίσει 14:30 και κλήθηκαν οι παρακάτω:  Λίλης, Κωνσταντινίδης, Καρακάσης, Σαφούρης, Αυγέρης, Κεραμυδάς, Δράγκος, Αναδολής,Σίκαλος, Χατζηγεωργίου, Ματσικόπουλος, Αχλιατλής, Γανίκας, Δημητρίου, Κόκκινος, Τσινίογλου, Συμεωνίδης, Παπακωνσταντίνου, Αϊβατζίδης, Καλουπτσής, Γκουτίδης, Φούρλιος, Χάβος.
 Οι νέοι θα κάνουν προπόνηση την Τρίτη 12 του μηνός, θα αρχίσει την ίδια ώρα με των παίδων (14:30) και θα πάρουν μέρος οι:  Κιουτάχιαλης, Αδαμίδης, Φάκης, Καρατλίδης, Βεντούζης, Αρναούτογλου, Κρουστάλλης,Σοφιανός, Πούλιος, Μανδή, Ζιάκας, Παπαδόπουλος, Τσιφούτης, Μασκανάκης, Θεοχαρίδης, Τριανταφύλλου, Κουκούτσης, Ματσικόπουλος, Ζαγγελίδης, Γκουτίδης, Κουγιουμτζόπουλος, Πασχαλίδης.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

     Κλείνοντας το άρθρο “Κλήσεις ποδοσφαιριστών για προπονήσεις μικτών” στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου και περισσότερα για το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, τη βαθμολογία για το δεύτερο και τρίτο όμιλο θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός