Κλειστά τα γραφεία ΕΠΣ και ΕΠΟ (04-07-2019)

Κλειστά τα γραφεία ΕΠΣ και ΕΠΟ (04-07-2019).
 Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ενημερώνει τις ΕΠΣ και το φίλαθλο κόσμο ότι σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουλίου 2019, τα γραφεία της ΕΠΟ, των τοπικών ενώσεων θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική μας ομάδα στις 4 Ιουλίου 2004.

 Κορυφαία εκδήλωση για την επέτειο, ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους της Εθνικής Ελλάδος και της Πορτογαλίας.
 Αναλυτικά οι ανακοίνωση αναφέρει:
 “Οι υπηρεσίες της Ε.Π.Ο και των Ενώσεων μελών της Ε.Π.Ο. (Ε.Π.Σ) την Πέμπτη 04 Ιουλίου 2019 θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ, λόγω της επίσημης αργίας που έχει καθιερώσει η Ε.Π.Ο. για την επέτειο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδας στις 4/7/2004.
Oι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ε.Π.Ο κορυφώνονται με τον μεγάλο αγώνα-αναβίωση του τελικού του Euro 2004, την Πέμπτη 4 Ιουλίου (21:45) στο «Γ. Καμάρας», ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης Έλληνες Legends και τους παλαίμαχους της Εθνικής Πορτογαλίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τον ανεπανάληπτο τελικό του Ντα Λουζ“.

 Πηγή για το άρθρο “Κλειστά τα γραφεία της ΕΠΣ και ΕΠΟ” η τοπική ένωση ποδοσφαίρου Σερρών.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός