Κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο Βισαλτίας

Κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο Βισαλτίας

Η κοπή βασιλόπιτας έγινε την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα συνεδριάσεων “Αθανάσιος Κασακόγιας” του δημαρχείου του δήμου Βισαλτίας στη Νιγρίτα, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για τον περιορισμό διάδοσης που απαιτούνται λόγω πανδημίας.

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος πατέρας Δημήτριος Μεργιανιώτης.

Ο Δήμαρχος κ. Μασλαρινός Αθανάσιος αφού έκοψε τη βασιλόπιτα στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά , με υγεία και τύχη. Ακόμη ευχαρίστησε συνεργάτες και υπαλλήλους, με την ευχή να έχουν όλοι ένα εποικοδομητικό έτος και φυσικά να λήξει το ταχύτερο η πανδημία που ταλαιπωρεί ήδη δύο χρόνια τώρα τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο, έχοντας αναπόφευκτα επηρεάσει όλους τους τομείς δραστηριότητας αλλά και τις ζωές των πολιτών.

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ο οποίος κέρδισε ο φλουρί που ανταποκρίνονταν σε τριήμερη άδεια ήταν ο διευθυντής του δήμου κ. Καρτερός Μιχάλης.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744
Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Ανάλογη εκδήλωση έγινε πριν λίγες ημέρες και στη Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας, με την κοπή βασιλόπιτας από το δήμαρχο κ. Μασλαρινό για τους υπαλλήλους της υπηρεσίας στο «Ιωάννειο» κτίριο όπου στεγάζεται η Δημοτική Επιχείρηση. Τον αγιασμό τέλεσε και στη ΔΕΥΑΒ ο πατέρας Δημήτριος Μεργιανιώτης.
Ο τυχερός που έπεσε το φλουρί κέρδισε μια δωροεπιταγή από τα Σούπερ Μάρκετ ΚΑΝΤΖΑΣ.

Κλείνει το άρθρο, με φωτορεπορτάζ από την κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο. Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες θα μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός