ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚριτήρια ισοβαθμίας Κόπα Αμέρικα 2019 - Ομάδες

Κριτήρια ισοβαθμίας Κόπα Αμέρικα 2019 – Ομάδες

Κριτήρια ισοβαθμίας Κόπα Αμέρικα 2019 – Βραζιλία – Ομάδες.

   Σε περίπτωση που έχουμε ισοβαθμία ανάμεσα σε δύο, τρεις κλπ, ομάδες ισχύουν τα παρακάτω κριτήρια.
1ο. Ποια ομάδα έχει τη μεγαλύτερη, υπέρ της, διαφορά γκολ στον όμιλο.
2ο. Ποια ομάδα έχει τα περισσότερα γκολ  στον όμιλο.
3ο. Οι βαθμοί που συγκεντρώθηκαν στα μεταξύ τους αγώνες. Εάν είναι περισσότερες από δύο τότε έχουμε, πόσους βαθμούς συγκέντρωσαν μόνο στους μεταξύ τους αγώνες.
4ο. Ποιος έχει τη μεγαλύτερη, υπέρ του, διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες.
5ο. Καλύτερη επίθεση στα παιχνίδια που έπαιξαν μεταξύ τους.
6ο. Βάση του fair play στη διοργάνωση !!!
Και τέλος έβδομο κριτήριο η ΚΛΗΡΩΣΗ.
   Από τη φάση των ομίλων στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και οι δύο καλύτεροι τρίτη.

Ομάδες Κόπα Αμέρικα 2019:
Δέκα (10) από Λατινική Αμερική.(Βολιβία, Περού, Αργεντινή, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Χιλή,Κολομβία, Παραγουάη, Βενεζουέλα και Ουρουγουάη).
Δύο (2) προσκεκλημένες. (Ιαπωνία και Κατάρ).
Κόπα Αμέρικα 2019Κλείνοντας τα Κριτήρια ισοβαθμίας Κόπα Αμέρικα να σας ενημερώσουμε ότι μετά τη φάση των ομίλων οι υπόλοιποι αγώνες είναι νοκ άουτ και ότι στη φάση των οχτώ (προημιτελικά) σε περίπτωση ισοπαλίας δε θα έχουμε παράταση αλλά απευθείας εκτέλεση πέναλτι.
Στα ημιτελικά, μικρό και μεγάλο τελικό σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι με το δικαίωμα να κάνουν και τέταρτη αλλαγή.
Ο μικρός τελικός θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στο Σάο Πάολο στις 22:00 και ο Μεγάλος Τελικός θα γίνει την Κυριακή των εκλογών, 07 Ιουλίου 2019, στο Μαρακανά, Ρίο ντε Τζανέιρο στις 23:00.

 Για την ιστορία, ο προηγούμενος νικητής του Κόπα Αμέρικα, 2016, ήταν η Χιλή που κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι την Αργεντινή. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και της παράτασης ήταν 0-0.
Μέχρι σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στο Κόπα Αμέρικα είναι η Ουρουγουάη με 15 φορές, η Αργεντινή με 14 φορές, η Βραζιλία με 8, από δύο (2) φορές η Παραγουάη, η Χιλή, Περού και από μία (1) φορά η Κολομβία και η Βολιβία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα