ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚριτήρια ισοβαθμίας, ομάδες Μουντιάλ 2018

Κριτήρια ισοβαθμίας, ομάδες Μουντιάλ 2018

Τα κριτήρια ισοβαθμίας, ο αριθμός των ομάδων από κάθε γεωγραφική περιοχή θα αναφερθούν στο παρακάτω άρθρο.

  Από την ευρωπαϊκή ζώνη στο Μουντιάλ 2018 θα συμμετάσχουν συνολικά 14 Εθνικές Ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της διοργανώτριας Ρωσίας. Στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα προκριθούν οι επικεφαλής των εννέα προκριματικών ομίλων και οι τέσσερις νικήτριες των playoffs. Στα playoffs θα συμμετάσχουν οκτώ Εθνικές Ομάδες που θα καταλάβουν τις δεύτερες θέσεις των ομίλων τους και συγκεκριμένα οι οκτώ καλύτερες με βάση τα αποτελέσματά τους στα παιχνίδια εναντίον της πρώτης, της τρίτης, της τέταρτης και της πέμπτης ομάδας. Συνολικά, στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης θα συμμετάσχουν 52 Εθνικές Ομάδες.

Μουντιάλ_ellas_panseraiΟι αριθμοί των Εθνικών ομάδων, που θα συμπληρώσουν τις 32 της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, είναι οι εξής:

   Ασία: 4 ή 5 Εθνικές Ομάδες (playoff με Βόρ./Κεντρική Αμερική και Καραϊβική). Συνολικά, στην προκριματική φάση της ασιατικής ζώνης θα συμμετάσχουν 46 Εθνικές Ομάδες.

   Αφρική: 5 Εθνικές Ομάδες. Συνολικά, στην προκριματική φάση της αφρικανικής ζώνης θα συμμετάσχουν 54 Εθνικές Ομάδες.

  Βόρ./Κεντρική Αμερική και Καραϊβική: 3 ή 4 Εθνικές Ομάδες (playoff με Ασία). Συνολικά, στην προκριματική φάση της ζώνης Βόρ./Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής θα συμμετάσχουν 35 Εθνικές Ομάδες.

   Νότιος Αμερική: 4 ή 5 Εθνικές Ομάδες (playoff με Ωκεανία). Συνολικά, στην προκριματική φάση της ζώνης Ν. Αμερικής θα συμμετάσχουν 10 Εθνικές Ομάδες.

   Ωκεανία: 0 ή 1 Εθνική Ομάδα (playoff με Ν. Αμερική). Συνολικά, στην προκριματική φάση της ζώνης Ωκεανίας θα συμμετάσχουν 11 Εθνικές Ομάδες.

Ισχύοντα στις ισοβαθμίες ( κριτήρια )

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (Regulations 2018 FIFA World Cup Russia) και συγκεκριμένα το άρθρο 20 παράγραφος 6, η βαθμολογία των ομίλων καθορίζεται ως εξής:

Περισσότεροι κερδισμένοι βαθμοί ακόμη ένα από τα κριτήρια.

Διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

Καλύτερη επίθεση σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν, λαμβάνονται υπόψη τα εξής κριτήρια:

Περισσότεροι κερδισμένοι βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

Διαφορά τερμάτων στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

Καλύτερη επίθεση σε όλους τους αγώνες του ομίλου μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν (αν η ισοβαθμία αφορά δύο ομάδες). (κριτήρια)

Το παγκόσμιο κύπελλο θα διεξαχθεί στη Ρωσία ( Μόσχα 2018 )  και στο διάστημα από Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018  έως και Κυριακή 15 Ιουλίου 2018.

Αγώνες και αποτελέσματα της Εθνικής μας    ΕΔΩ

Πηγή: http://www.epo.gr

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα