ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛειτουργία του γηπέδου του Πανσερραϊκού με τα δύο πέταλα

Λειτουργία του γηπέδου του Πανσερραϊκού με τα δύο πέταλα

Λειτουργία του γηπέδου του Πανσερραϊκού με τα δύο πέταλα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών

Ανοίγει νόμιμα και με ασφάλεια ο λάκκος των λεόντων

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσου Καζία

“Είμαστε σε θέση να πούμε πως ο Πανσερραϊκός επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του, στον λάκκο των λεόντων, νόμιμα και με ασφάλεια, έστω και με τη μερική λειτουργία του γηπέδου με τα δύο πέταλα.

Οι υπηρεσίες βεβαιώνουν, βάση των μελετών που λαμβάνουν και η Επιτροπή Καταλληλότητας ως όφειλε έκανε το αυτονόητο και αποδέχθηκε την εισήγηση τους.
Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.

δημοτικο γηπεδο Ξεκινούν εργασίεςΉδη ο Πανσερραϊκός έχει πληγεί οικονομικά και αγωνιστικά και εννοείται ότι προέχει η ασφάλεια και έχουμε κάνει τα πάντα για να υπάρχει ασφάλεια και δεν πρέπει να διυλίζουμε τον κώνωπα.

Ο κόσμος να νιώθει σίγουρος για την ομάδα, να την στηρίξει ακόμη περισσότερο και στον αγώνα που έρχεται με τον ΟΦΗ να γίνει μία νέα αρχή.

Θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να μην ξαναφύγουμε και σε κάθε αγωνιστική να προσθέτουμε και ένα λιθαράκι και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσουμε πάλι όλο το γήπεδο μας.

Άμεσα θα γίνουν ανακοινώσεις και για τον τρόπο εξυπηρέτησης των φιλάθλων που έχουν εισιτήρια διαρκείας”.

Ανακοίνωση του Δήμου Σερρών για το Δημοτικό γήπεδο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα