Λειτουργία των λαϊκών αγορών δήμου Βισαλτίας

Λειτουργία των λαϊκών αγορών δήμου Βισαλτίας

Μετά το πέρασμα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών σε επίπεδο συναγερμού 4 ο δήμος Βισαλτίας με δελτίο τύπου ενημερώνει για το τρόπο λειτουργείας των λαϊκών αγορών που διοργανώνονται στο δήμο Βισαλτίας.
Τα νέα μέτρα που προβλέπονται από την αλλαγή στο επίπεδο συναγερμού άρχισαν να εφαρμόζονται από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών δήμου Βισαλτίας αναφέρει:

1. Λαϊκή αγορά Νιγρίτας.
Η λαϊκή αγορά Νιγρίτας, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των παραγωγών και πωλητών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8). Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

2. Λαϊκή Αγορά Δημητριτσίου.
Η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένη λίστα συμμετεχόντων, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί. Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

3. Λαϊκή Αγορά Μαυροθάλασσας.
Η λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του 50% των παραγωγών και πωλητών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες. Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Κλείνει το άρθρο “Λειτουργία των λαϊκών αγορών δήμου Βισαλτίας” με χρήσιμες επισημάνσεις από το δήμο Βισαλτίας.
Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους. Περιορισμός στις μετακινήσεις των εμπόρων (από περιοχή που είναι κόκκινη).
Παρακαλούνται όλοι να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα μετά από σχετική οδηγία του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός