ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛεωνίδας Μεταλλίδης προπονητής του Ν. Σκοπού

Λεωνίδας Μεταλλίδης προπονητής του Ν. Σκοπού

 Λεωνίδας Μεταλλίδης προπονητής της Δόξας Νέου Σκοπού.
  Στην αίθουσα του Ορφέα έγινε το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018 η παρουσίαση του νέου προπονητή της Δόξας Νέου Σκοπού και το όνομα αυτού Λεωνίδας Μεταλλίδης.
  Μέχρι την προηγούμενη σεζόν, 2016-18, ήταν προπονητής στην FC Serres (ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ) ομάδα της Επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.
   Ο παραπάνω προπονητής δούλεψε στην ομάδα της Πεπονιάς, του Χριστού και στις μικτές της ΕΠΣ Σερρών.
 Πλήθος κόσμου και με τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ στην αίθουσα του Ορφέα υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν το νέο προπονητή και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
  Το Δ.Σ της ομάδας του Σκοπού για το θέμα του προπονητή εξέδωσε ανακοίνωσε που αναφέρει.  “Η ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Λεωνιδα Μεταλλίδη.
Με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου ο Λεωνίδας Μεταλλίδης αναλαμβάνει να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες την ομάδα μας, αρχής γενομένης από τη νέα χρόνια όπου οι στόχοι είναι υψηλοί .
Coach καλώς ήρθες!!”
  Τα στοιχεία τα πήραμε από ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ (F.C. DOXA NEW SKOPOY).

 .  .

 .  . 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα