ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜάχη Πλατανούδια Τερπνής - Απελευθέρωση Νιγρίτας

Μάχη Πλατανούδια Τερπνής – Απελευθέρωση Νιγρίτας

Μάχη Πλατανούδια Τερπνής – Απελευθέρωση Νιγρίτας
Στις 17 Φεβρουαρίου η Τερπνή γιορτάζει την 105η επέτειο της ιστορικής μάχης στα Πλατανούδια , που διεξήχθη το 1913 ανάμεσα στους Βουλγάρους και στους Έλληνες, με εορταστικές εκδηλώσεις, Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής και μνημόσυνο πεσόντων , κατάθεση στεφάνων και εκφώνηση πανηγυρικού στο Ηρώο Τερπνής στην θέση Πλατανούδια, δίπλα στο εκκλησάκι Ζωοδόχου Πηγής, όπως και παρέλαση στην πλατεία της Τερπνής με τη συμμετοχή της μαθητιώσας νεολαίας του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της Τερπνής.
Για το αναλυτικό πανηγυρικό εορταστικό πρόγραμμα Τερπνής πατήστε ΕΔΩ.
Επίσης στις 21 Φεβρουαρίου η Νιγρίτα θα γιορτάσει την 105η επέτειο της Απελευθέρωση της Νιγρίτας από τους Βουλγάρους. Για το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Νιγρίτα ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα