ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜέχρι πότε μπορούμε να φάμε το φαγητό που περίσσεψε;

Μέχρι πότε μπορούμε να φάμε το φαγητό που περίσσεψε;

3. Για την κατάψυξη
Εάν ξέρετε πως δεν θα φάτε το φαγητό που περίσσεψε στις επόμενες μέρες τότε βάλτε το στην κατάψυξη. Μπορεί να μείνει στην κατάψυξη για μεγάλο διάστημα, ωστόσο καλύτερα να γίνεται η κατανάλωσή του μέσα σε λίγους μήνες για να έχουμε καλή ποιότητα γεύματος. Για καλύτερο αποτέλεσμα, πριν την κατάψυξη, το βάζετε στη συντήρηση και βεβαιώνεστε ότι έχετε κλείσει το γεύμα σας καλά σε ένα αεροστεγές δοχείο για να αποφύγετε το freezer burn (αποχρωματισμός φαγητού λόγω παγώματος).

4. Για την απόψυξη
Η απόψυξη ιδανικά θα πρέπει να γίνεται στη συντήρηση, για να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηρίων. Ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με κρέας ή γαλακτοκομικά προϊόντα. Για το ζέσταμα του φαγητού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων ή τον φούρνο, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε Slow Cooker – Ηλεκτρονική Γάστρα, καθώς δεν αναπττύσσει υψηλές θερμοκρασίες για να σκοτώσει όλα τα βακτήρια.

Πηγή για το άρθρο “Μέχρι πότε μπορούμε να φάμε το φαγητό που περίσσεψε;” η ιστοσελίδα olivemagazine.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα