Μήνυμα του προέδρου Νικόλαου Κατσαβάκη για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές

Μήνυμα του προέδρου Νικόλαου Κατσαβάκη για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές

Σας μεταφέρουμε όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της τοπικής Ένωσης το μήνυμα του νέου προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών, Νικόλαου Κατσαβάκη, προς το Σερραϊκό ποδόσφαιρο:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην διαδικασία των αρχαιρεσιών. Και όσα μας επέλεξαν και όσα δεν το έκαναν.
Δεσμεύομαι πως η Ένωση είναι εδώ για όλα τα σωματεία, η Ένωση είναι εδώ για να ενώσει και όχι για να διχάσει και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Όλοι μαζί, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και όσοι ακόμη εμπλέκονται από οποιαδήποτε θέση, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα για να βγούμε δυνατοί.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

To Σερραϊκό ποδόσφαιρο γυρίζει σελίδα και πρέπει να το κατανοήσουμε.

Πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν, να τα εντοπίσουμε, να θέσουμε στόχους και άμεσα να… σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε για την επίλυση τους, ώστε σε βάθος τετραετίας να έχουμε πετύχει όλα όσα ονειρευόμαστε.
Θα έρθουμε σε επαφή με όλα τα σωματεία για να αφουγκραστούμε ξανά τις ανησυχίες και τα θέλω τους, έτσι ώστε δημοκρατικά να πάρουμε τις αποφάσεις για την επόμενη ημέρα, γνωρίζοντας πως μας πιέζει ο χρόνος και η κατάσταση της πανδημίας”.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021 θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός