Νέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού – Δευτέρα 1-7-2019

Νέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού – Δευτέρα 1-7-2019.

   Με σημερινή ανακοίνωση του Δ.Σ του συλλόγου καλεί τα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας στην αυριανή επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Νίκου Νεντίδη που θα γίνει στις 13:15. Μετά την παρουσίαση θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο Κατσαβάκη Νίκο και Τάσο Κοζία, γενικό διευθυντή του συλλόγου.
  Η παρουσίαση και συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο.
 Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέθεσε τη θέση του τεχνικού συμβούλου ποδοσφαίρου στον Σερραίο προπονητή Αλέξη Γκράτζιο.
Το βιογραφικό του Γκράτζιου όπως το ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Ο Αλέξης Γκράτζιος έχει γεννηθεί στις 17/06/1961, είναι προπονητής και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 1990, σε πολλές ομάδες του νομού Σερρών. Η καριέρα του, ως τεχνικός, έχει στεφθεί με επιτυχία σχεδόν σε όλα τα σωματεία που ανέλαβε, συνδέοντας το όνομα του με πρωταθλήματα, κύπελλα και ανόδους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Η μεγάλη του εμπειρία, δίνει την δυνατότητα να μπορεί προσφέρει και υπηρεσίες συμβούλου, σε θέματα διοίκησης ποδοσφαίρου“.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο τεχνικός σύμβουλος δήλωσε ότι το βασικό μέλημα είναι η άνοδος στις παραπάνω κατηγορίες και ότι είναι χαρούμενος που αποτελεί μέλος του Πανσερραϊκού.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

     Κλείνοντας τα “Νέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού – Δευτέρα 1-7-2019” να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός