ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίπολης από 1 Σεπτεμβρίου 2021 για 1 έτος

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίπολης από 1 Σεπτεμβρίου 2021 για 1 έτος

1. Όταν ο ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. Χαρισιάδης ∆ηµήτριος του ∆ηµητρίου, που αναπληρώνει τον ∆ήµαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ∆ηµάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήµαρχο κα Πατσιά Ελένη του Κωνσταντίνου.
2. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος του Αντιδηµάρχου οι ανατιθέµενες αρµοδιότητες αυτού ασκούνται από τον ∆ήµαρχο.

3. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος της Αντιδηµάρχου κας Πατσιά Ελένης, ως καθ΄ύλην αρµόδιας τέλεσης Πολιτικών Γάµων, η αρµοδιότητα τέλεσης των Πολιτικών Γάµων θα ασκείται από τον Αντιδήµαρχο κο Χαρισιάδη ∆ηµήτριο.
4. Ορίζει τον κάτωθι δηµοτικό σύµβουλο της πλειοψηφίας ως Εντεταλµένο ∆ηµοτικό Σύµβουλο του ∆ήµου Αµφίπολης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 44 παρ. 3 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ Α΄138/2011) και του αναθέτει χωρίς αµοιβή την εποπτεία των υπηρεσιών και το συντονισµό των δράσεων όπως κάτωθι περιγράφονται:
5. Ο δηµοτικός σύµβουλος Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης του Γεωργίου ορίζεται Εντεταλµένος ∆ηµοτικός Σύµβουλος µε αρµοδιότητες σε θέµατα νεολαίας, νέων τεχνολογιών, την εισαγωγή ψηφιακών και άλλων καινοτοµιών στη λειτουργία της ∆ηµοτικής Αρχής την µέριµνα αναβάθµισης, συντήρησης, αντικατάστασης του λογισµικού και των ψηφιακών/λειτουργικών/ηλεκτρονικών εφαρµογών, υιοθέτησης νέων εφαρµογών(ιδίως στην εξυπηρέτηση του πολίτη) και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή,«Με εντολή ∆ηµάρχου», των σχετικών µε τα ανωτέρω θέµατα εγγράφων και της ως άνω Υπηρεσίας (Γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη)(πλην χρηµατικών ενταλµάτων).

Πηγή για το άρθρο “Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίπολης, Σερρών, από 1 Σεπτεμβρίου 2021″ το διαδύκτιο. (Το ίδιο άρθρο σε διάφορες ιστοσελίδες)
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα