ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέος προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας

Νέος προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας

Νέος προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας, 7-1-2019.
   Μετά την εμφάνιση του “Τηλέμαχου” το Δ.Σ της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου.
  Αναβάλλεται ο εξ αναβολής αγώνας της Α1 κατηγορίας ανάμεσα σε ΑΟ Καρδίας με Αχιλλέα Τριανδίας, αναβάλλονται οι αγώνες της 5ης φάσης του 48ου κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων εκτός του αγώνα Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου – Νίκη Ηρακλείου που θα γίνει στο πλαστικό του Ευόσμου στις 14:30 (9-1-2019).
 Σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό οι εξ αναβολής αγώνες του πρωταθλήματος Α1 και Β Ομάδες 5ης φάσεις κυπέλλουκατηγορίας θα γίνουν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (Εθνικός Σοχού vs Θερμαϊκός Θέρμης, ΑΟ Καρδίας vs Αχιλλέας Τριανδρίας, Μακεδονικός Μοναστηρίου vs Αγροτικός Αστέρας 2016 Υποδομή, ΠΑΟΚ Ανοιξιάς vs Εθνικός Λαγυνών) όπως και οι αγώνες για το κύπελλο (Ηρακλής Αμπελοκήπων vs Ολυμπιακός Κυμίνων, ΑΠΕ Λαγκαδά vs Μακεδονικός, Αίας Ευόσμου vs Φοίνικας Πολίχνης, Αναγέννηση Επανομής vs Ποσειδώνας Μηχανιώνας,Εθνικός Μαλγάρων vs ΠΟ Ξηροκρήνης).
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες του 48ου κυπέλλου (Κεραυνός Αγγελοχωρίου vs Θερμαϊκός Θέρμης, Ελλήσποντος Μαδύτου vs Αχιλλέας Τριανδρίας).
Ακόμη να σας ενημερώσουμε για την αναβολή των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Μικτές Κ14 & Κ16) που θα γινόταν την Τετάρτη 9/1/2019.
     Πηγή για το άρθρο “Νέος προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας” η ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα