Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Συλ Αγίας Παρασκευής

Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής Σερρών

Μια ελπιδοφόρα δημοσίευση μας ενθουσίασε. Νεαρά παιδιά ένωσαν τις δυνάμεις για να δραστηριοποιήσουν τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού τους. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής & απανταχού Ξυλοτρονών «Ο Μέγας Αλέξανδρος».

Κατόπιν γενικής συνέλευσης και εκλογικής ψηφοδέλτιας διαδικασίας το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου συλλόγου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

•Πρόεδρος: Νασκούδης Παναγιώτης

•Αντιπρόεδρος: Φίτσιος Θεολόγος

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

•Γενικός Γραμματέας: Βασιλούδης Γεώργιος

•Ταμίας: Βασιλούδης Νικόλαος – Μιχαήλ

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...

•Μέλος: Δάρατζη Αικατερίνη

Το μήνυμα με το οποίο καλωσορίζουν τους απανταχού Ξυλοτρονούς, κατοίκους και ετεροδημότες της Αγίας Παρασκευής είναι το παρακάτω:

“Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής & απανταχού Ξυλοτρονών «Ο Μέγας Αλέξανδρος».

Σκοπός του σωματείου είναι η σύσφιξη των σχέσεων των μελών του, η επαφή και επικοινωνία των μελών του, η εξύψωση του ηθικού, πνευματικού και πολιτιστικού τους επιπέδου, καθώς και η ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης και συναδέλφωσης μεταξύ αυτών, η συμβολή στην ανάπτυξη κοινωνικής, αγωνιστικής συνείδησης για μια καλύτερη ζωή βασισμένη στην εθνική, τοπική, λαϊκή παράδοση, διατήρηση της εθνικής λαϊκής, λαογραφικής, μουσικής παράδοσης και των ελληνικών εθίμων και ηθών, η ανάπτυξη αισθημάτων ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, φιλαλληλίας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους και το σεβασμό στην προσωπικότητα του ατόμου.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Καλή επιτυχία τους ευχόμαστε, να κάνουν όμορφα πράγματα για τον τόπο τους. 

Κλείνει το άρθρο “Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής” με την ενημέρωση ότι, κάνοντας κλικ στα περισσότερα θα βρείτε βίντεο, τραβηγμένο με drone,  για την Αγία Παρασκευή.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός