ΑρχικήLIFE HOTΟλοκληρώθηκε η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 2023

Ολοκληρώθηκε η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 2023

Ολοκληρώθηκε η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 2023

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας με απόλυτη επιτυχία και ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που την παρακολούθησε και στις χορωδίες που πήραν μέρος.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο (24/5/2023) που ενημερώνει:

Απόλυτα επιτυχημένη η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας, που διοργάνωσε το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και η Χορωδία του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας, το διήμερο 19 και 20 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου-Λυκείου Νιγρίτας.

Με στόχο την παρουσίαση και προβολή της χορωδιακής μουσικής, ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας, διοργανωτές και συμμετέχοντες ταξίδεψαν μουσικά όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο απολαύσαμε δέκα νέες χορωδίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και πηγάζει από την κοινή αγάπη όλων για τη μουσική.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι χορωδίες:

Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης”, Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού, Σύμπραξη Χορωδιών Θρακικής Εστίας – Καλών Δέντρων και Προβατά, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέως Νέου Σκοπού, Σύμπραξη Χορωδιών “Μίκης Θεοδωράκης” του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Στεφανινών και Χορωδίας Γυναικών Αρέθουσας, Χορωδία Βαμβακόφυτου, Σύμπραξη Χορωδιών Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου κ’ Μεθοδίου Νέας Πολιτείας Ευόσμου και Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου, Σύμπραξη Χορωδιών Σουρωτής και Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης Συκεών “Εστία”, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών Δήμου Πέλλας, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου Δήμου Παιονίας και η οικοδέσποινα Μικτή Χορωδία Δήμου Βισαλτίας “Η Γερακίνα“.

Τα μέλη των χορωδιών που συμμετείχαν, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία επόμενη χορωδιακή συνάντηση.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα