Οργασμός εκδηλώσεων στο Δήμο Βισαλτίας

Οργασμός εκδηλώσεων στο Δήμο Βισαλτίας

Χωρίς να είναι υπερβολή ο τίτλος του άρθρου, το διήμερο Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στο Δήμο Βισαλτίας θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στην κοινότητα του Σιτοχωρίου και μία στην πόλη της Νιγρίτας.

Στο Σιτοχώρι, την Τετάρτη 11-1-2023 και ώρα 10:30 π.μ στο Cafe CINEMA, θα γίνει ενημέρωση για θέματα υγείας και την Πέμπτη 12-1-2023 στον ίδιο χώρο θα γίνει προβολή δύο ταινιών στις 18:00 και 19:30.
Διανομή τροφίμων _ βισαλτιας_Οι παραπάνω δύο εκδηλώσεις του Δήμου είναι στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ.
Ακόμη την Πέμπτη, στις 12:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στην Νιγρίτα, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Βισαλτίας την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και αγιασμό για τη νέα χρονιά, για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο, Νομικά Πρόσωπα και ΔΕΥΑΒ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα σχετικά δελτία τύπου του Δήμου που αναφέρουν:

Α. Ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια ενημέρωση την Τετάρτη 11/01/2023:
10:30 π.μ. , στο Σιτοχώρι, στο Cafe CINEMA

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Η κινητή μονάδα (VAN) είναι ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες (Διατροφολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο) ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.
Βασικός άξονας της επιτόπιας ενημέρωσης θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των ωφελουμένων, παρέχοντας με διαδραστικό τρόπο σημαντικές συμβουλές. Τέλος, θα δοθεί εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό υλικό.

Για την συμμετοχή σας στην παραπάνω εκδήλωση απαιτείται ΑΜΚΑ.

Β. Ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, την Πέμπτη 12/01/2023, στο καφέ CINEMA στο Σιτοχώρι .

Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:
«Γιέτι: Η Μεγάλη Περιπέτεια στα Χιόνια», στις 18:00.
«Ο Άνθρωπος του Θεού», στις 19:30.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ, προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια, μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες. Θα μοιραστούν ατομικά νερά, χυμοί και σνακ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Για τις δύο εκδηλώσεις, καλό είναι να επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας:
από σταθερό (χωρίς χρέωση) : 8001001770
από κινητό: 6907650399
Email: teva.ypostiriksi@gmail.com

Κλείνει το άρθρο “Οργασμός εκδηλώσεων στο Δήμο Βισαλτίας” με την κοπή της Βασιλόπιτας.
Γ. Εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και αγιασμό για τη νέα χρονιά, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Βισαλτίας για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο και στα Νομικά Πρόσωπα, ΔΗΚΚΠΠΠΑ, ΚΕΔΗΒ και ΔΕΥΑΒ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, στις 12:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού αθλητικού Κέντρου στην Νιγρίτα.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός