ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟρκωμοσίες στους δήμους των Σερρών

Ορκωμοσίες στους δήμους των Σερρών

Ορκωμοσίες στους δήμους των Σερρών.

    Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δήμων οι νέοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι θα ορκιστούν:
  Δήμος Βισαλτίας:
Τό Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 19:45 μπροστά στην είσοδο του δημοτικού μεγάρου της Νιγρίτας. Δήμαρχος Βισαλτίας ο Μασλαρινός Αθανάσιος.
Την ορκωμοσία των νέο εκλεγέντων θα την κάνει ο Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτας κ. Θεολόγος. Στις 1 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, στις 11:00 π.μ θα γίνει η παραλαβή και παράδοση και θα ακολουθήσει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο. Τους νέους δημοτικούς συμβούλους του δήμου θα τους βρείτε ΕΔΩ.
  Εμποροπανήγυρεις του Δήμου ΗράκλειαςΔήμος Ηράκλειας:
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 στις 12:00 στο δημοτικό μέγαρο στην Ηράκλεια. Δήμαρχος Δήμου Ηράκλειας ο Γιώργος Κουτσάκης.
  Δήμος Εμμανουήλ Παππά:
Το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ στο δημοτικό μέγαρο στην πόλη του Χρυσού. Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά ο Νότας Δημήτρης.
  Δήμος Αμφίπολης:
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 στις 20:00 στην πλατεία “ΟΧΙ” του Ροδολίβους. Δήμαρχος Δήμου Αμφίπολης Φράνστανλης Στέργιος.
  Δήμος Νέας Ζίχνης:
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 12:00 στο δημαρχείο της Νέας Ζίχνης. Δήμαρχος ο Μπόζης Παντελής.
  Δήμος Σερρών:
Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 19:00 στην αίθουσα “Ορέστης” του ξενοδοχείου Ελπίδα Resort – Spa. Δήμαρχος Σερρών ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.
  Δήμος Σιντικής:
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 18:00 στην λέσχη αξιωματικών της πόλης του Σιδιροκάστρου. Δήμαρχος Σιντικής ο Φώτης Δομουχτσίδης.

   Η ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 19:00 μπροστά στον προάυλιο χόρο του μεγάρου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198 – Βίλα Αλλατίνι)

  Κλείνοντας το άρθρο “Ορκωμοσίες στους δήμους των Σερρών” να ευχηθούμε στις δημοτικές και τοπικές αρχές να έχουν δύναμη να πατάξουν τα κακώς κείμενα και να βάλουν προτεραιότητα τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα