ΑρχικήLIFE HOTΠαγκόσμια ημέρα οικογένειας στις 15 Μαΐου εκδήλωση στις Σέρρες

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας στις 15 Μαΐου εκδήλωση στις Σέρρες

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας

Εκδήλωση στην πόλη των Σερρών (Στο τέλος του άρθρου)

Ιστορία της Παγκόσμιας ημέρας οικογένειας

Η Παγκόσμια ημέρα οικογένειας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου. Πρωτοξεκίνησε το 1994, όταν η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ανακήρυξε την ημέρα αυτή ως μια ευκαιρία για να επισημάνει τη σημασία της οικογένειας στην κοινωνία και να προωθήσει την προστασία της.

Η ιδέα για την Παγκόσμια ημέρα οικογένειας προέκυψε από τον Καναδό πρωθυπουργό Brian Mulroney, ο οποίος πρότεινε τη δημιουργία μιας επίσημης ημέρας για την οικογένεια στον ΟΗΕ. Η πρόταση αυτή υιοθετήθηκε από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και έτσι η Παγκόσμια ημέρα οικογένειας γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1994.

Η Παγκόσμια ημέρα οικογένειας αποτελεί μια ευκαιρία για να επισημανθεί η σημασία της οικογένειας στην κοινωνία και να προωθηθεί η προστασία της. Η ημέρα αυτή προάγει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της οικογένειας και ενθαρρύνει την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων σχετικά με την οικογένεια.

Στην Παγκόσμια ημέρα οικογένειας, οι οργανισμοί και οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο διοργανώνουν εκδηλώσεις και εκστρατείες για να επισημάνουν τη σημασία της οικογένειας και να προωθήσουν την προστασία

Σημασία και Σκοπός

Η Παγκόσμια ημέρα οικογένειας είναι μια ευκαιρία για να εστιάσουμε στη σημασία της οικογένειας και να αναγνωρίσουμε τον σκοπό της στη ζωή μας. Η οικογένεια αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας και είναι σημαντικό να την προστατεύουμε και να τη στηρίζουμε.

Η σημασία της οικογένειας εκτείνεται πέρα ​​από την απλή συνύπαρξη των μελών της. Η οικογένεια παρέχει αγάπη, στήριξη και ασφάλεια στα μέλη της, ενώ παράλληλα βοηθά στην ανάπτυξη τους ως ανθρώπους. Επιπλέον, η οικογένεια είναι ένας χώρος όπου μπορούμε να μάθουμε πώς να επικοινωνούμε, να συνεργαζόμαστε και να διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους.

Συνέχεια στο άρθρο στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στα περισσότερα ή κλικ στο “2”.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα