ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠανηγύρι Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας

Πανηγύρι Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας

Πανηγύρι Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας.

   Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας, το Σάββατο και Κυριακή 11 και 12 Μαΐου 2019.

Το Σάββατο στο χώρο της παλαίστρας η επιτροπή φιλοξένησε τους χορηγούς του πανηγυριού και ακολούθησε γλέντι με νταούλια και ζουρνάδες. 

  Την Κυριακή από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η πάλη με τις μικρές κατηγορίες και κορυφώθηκε με τις μεγάλες , με παλαιστές Έλληνες, Τούρκους και Σκοπιανούς. Οι μεγάλες κατηγορίες πάλεψαν με κισπέτια, δερμάτινα παντελόνια , αλειμμένοι με λάδι, όπως γινόταν παλιά σε παλαιστικούς αγώνες.

Τα νταούλια μέχρι την τελευταία στιγμή, δε σταμάτησαν να παίζουν τους ρυθμούς του πανηγυριού και της πάλης.

  Η αυλαία έπεσε αργά το βράδυ με κύπελλα και χρηματικά βραβεία για τους νικητές.
Η εκδήλωση της Κυριακής μεταδίδονταν ζωντανά στο ίντερνετ από την αρχή έως και το τέλος.

Κλείνοντας το άρθρο “Πανηγύρι Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας” να συγχαρούμε τη δραστήρια επιτροπή και να ευχηθούμε και του χρόνου!!

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα