ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠΑΟΚ - ΠΑΟ 4-0 2ος Ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 4-0 2ος Ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου

Δεύτερος αγώνας του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Συνθέσεις των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μάτος, Κρέσπο, Σάκοφ, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Πέλκας, Ουάρντα.

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Εμποκού, Ρέις, Κουρμπέλης, Μπέργκ, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες.

Διαιτητές: Κύζας,

Αρχίζει ο αγώνας με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η φάση που άναψε την Τούμπα ήταν στο 15΄με απευθείας σουτ φάουλ από τον Πέλκα και το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν και πιστεύουν στην ανατροπή του πρώτου προκριματικού αγώνα. Ο πρώτος αγώνας στην Αθήνα 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο 24΄του αγώνα επανάληψη της φάσης του γκολ αλλά τώρα από πλευράς Αθηναίων αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποκρούει σε κόρνερ.Το φάουλ το εκτέλεσε ο Εμποκού. Στη συνέχεια της φάσης για την εκτέλεση του κόρνερ ένας << φίλαθλος>> πετάει μια βολίδα και έχουμε διακοπή του αγώνα για δύο λεπτά.

Συνέχεια με το κόρνερ αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα για ΠΑΟ.

Στο 33΄πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Γλύκος με τρομερή απόκρουση στέλνει τη μπάλα εκτός γηπέδου. Και αυτό το κόρνερ περνάει χωρίς πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

Άλλη μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟ αλλά ο Κλωναρίδης αν και μόνος στέλνει την μπάλα εκτός εστίας. Η πίεση συνεχίζεται από πλευράς Παναθηναϊκού με πολύ καλές φάσεις αλλά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου παραμένει 1-0.

Ξεκινώντας ο αγώνας για το δεύτερο ημίχρονο έχουμε την πρώτη αλλαγή του αγώνα από πλευράς ΠΑΟΚ (Μπαίνει Μπίσεσβαρ στη θέση του Ουάρντα).

Στο 49΄μετά από σέντρα του νεοεισερχόμενου Μπίσεσβαρ ο Μάτος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά κάνει το 2-0, το γήπεδο παίρνει φωτιά και αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο για το τελικό κυπέλλου Ελλάδος.

Το δεύτερο ημίχρονο προς το παρών ο ΠΑΟΚ φαίνεται ανεβασμένος ενώ ο ΠΑΟ φαίνεται  να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αλλά όπως βλέπουμε δε μπόρεσε να το κρατήσει. Στο 50΄παραλίγο να γίνει το θαύμα αλλά το σκορ μένει στο 2-0. Συνεχίζονται οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μα καλή ευκαιρία για ΠΑΟ στο 68΄. Στο 69΄πάλι δεν ήρθε το θαύμα για τον ΠΑΟΚ γιατί σε συνεχόμενη φάση στη περιοχή των φιλοξενούμενων χάνεται μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο να  δηλώνει παρών.

Ότι δεν έγινε στο 50΄και στο 69΄έγινε στο 72΄με το Σάκχοφ και το σκορ πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ είναι γεγονός.

Ο θρίαμβος συνεχίζεται και το 4-0 με τον Πρίγιοβιτς στο 83΄είναι σίγουρα το σκορ που στέλνει τον ΠΑΟΚ στο τελικό με την ΑΕΚ στις 6 Μαΐου 2017.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι το Τελικό που θα κάνει την Θεσσαλονίκη να μην κοιμηθεί.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα