ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαράταση στην Κοινωφελή εργασία

Παράταση στην Κοινωφελή εργασία

Παράταση στην Κοινωφελή εργασία.

   Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα dikaiologitika.gr. αύριο << Κατατίθεται την Τετάρτη (5/6) τροπολογία για παράταση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους.

 Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταση θα αφορά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι άλλο ένα 8μηνο. Ειδικότερα όσοι εργαζόμενοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» δεν θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα στις 10 Ιουνίου που λήγουν οι συμβάσεις καθώς θα παραταθούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η παράταση στοχεύει στην άμεση κάλυψη των αναγκών των Δήμων.

Να σημειωθεί ότι η παράταση του προγράμματος της κοινωφελούς δεν σχετίζεται με τον β’ κύκλο της κοινωφελούς εργασίας για 30.000 ανέργους. Η παράταση αφορά την παράταση των συμβάσεων των ήδη εργαζομένων, ενώ ο β’ κύκλος στοχεύει αφενός στην αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη>>.

     Παράταση στην Κοινωφελή εργασία είναι μια παράταση ζωής για 30.333 αυριανούς ανέργους που περιμένουν τα νέα του ΟΑΕΔ το τελευταίο διάστημα.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα