ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαρουσίαση του βιβλίου του π. Γεωργίου Κελεμπέκη

Παρουσίαση του βιβλίου του π. Γεωργίου Κελεμπέκη

Παρουσίαση του βιβλίου του π. Γεωργίου Κελεμπέκη και βιογραφικό σημείωμα για το συγγραφέα

Οι εκδόσεις “Μπαρμπουνάκης” και ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του π. Γεωργίου Κελεμπέκη με τίτλο:

«Ο Παπα-Συναδινός και ο εκκλησιαστικός βίoς των Σερρών κατά τον 17ο αιώνα».

Η παρουσίαση, που θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 7.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πενθήμερης παρουσίαση της τίμιας χειρός του Αγίου Νεκταρίου από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Αιγίνης.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Μπάκας.

Στη συνέχεια θα προβληθεί βίντεο αφιερωμένο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης κ. Αθανάσιος Μιζούρης και θα σχολιάσει ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης κ. Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Δρ. Θεολογίας Α.Π.Θ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Συνέχεια στο άρθρο “Παρουσίαση του βιβλίου του π. Γεωργίου Κελεμπέκη” με το βιογραφικό σημείωμα για το συγγραφέα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα