Παρουσίαση του προγράμματος των 40ων Γερακινείων

Παρουσίαση του προγράμματος των 40ων Γερακινείων

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής του Διοικητηρίου Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Αδαμούδης παρουσίασαν το πρόγραμμα του 40ου Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γερακίνεια 2022».

Τα «Γερακίνεια» είναι μια εκδήλωση που διοργανώνονται από το Δήμο Βισαλτίας και του ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης.
Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Το “Φεστιβάλ πολιτισμού – Γερακίνεια 2022” θα γίνει στην πόλη της Νιγρίτας και η είσοδος είναι δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Πρώτη χρονιά διοργάνωσης των “Γερακινείων” το 1981 .

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για την παρουσίαση του προγράμματος οι παραπάνω ανέφεραν:

Παναγιώτης Σπυρόπουλος – Αντιπεριφερειάρχης Σερρών:

«Με χαρά σας καλωσορίζουμε στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής για το 40ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γερακίνεια 2022». Η Περιφέρεια στήριζε και στηρίζει, εμπράκτως, τέτοιες προσπάθειες και μάλιστα τον συγκεκριμένο θεσμό που μετρά 40χρόνια ιστορίας. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί είναι ένας θεσμός με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Καλώ τις σερραίες και τους σερραίους να έρθουν. Είναι πολλές οι μέρες, υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει σχεδόν τους πάντες, οπότε τους καλώ όλους εκεί για να απολαύσουμε κάτι το οποίο είναι μοναδικό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια του Δήμου Βισαλτίας και φέτος βλέπω ότι είναι ενδυναμωμένη . Εύχομαι καλή επιτυχία! Η Περιφέρεια θα είναι παρούσα. Θα στηρίξουμε τις εκδηλώσεις εμπράκτως αλλά και με την φυσική μας παρουσία».

Αθανάσιος Μασλαρινός – Δήμαρχος Βισαλτίας:

«Ευχαριστώ όλα τα Μέσα Ενημέρωσης του Νομού μας που βρίσκονται σήμερα εδώ. Να ευχαριστήσω την Περιφέρεια, τον κύριο Τζιτζικώστα και τον αντιπεριφερειάρχη μας τον κύριο Σπυρόπουλο, που πάντα στήριζαν, στηρίζουν και από ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτές τις εκδηλώσεις. Το Φεστιβάλ των Γερακινείων συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια δράσης και αναμένουμε χιλιάδες κόσμου να το στηρίξει και φέτος».

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των Γερακινείων και ευχαρίστησε το Υπουργεία Πολιτισμού και την Υπουργό κυρία Μενδώνη και το Υπουργείο Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας Θράκης που έθεσαν υπό την αιγίδα τους το φετινό Φεστιβάλ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Γιάννης Αδαμούδης – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & πρόεδρος ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους επιχειρηματίες εντός και εκτός των συνόρων του Νομού μας για την στήριξη του θεσμού των Γερακινείων. Φέτος τα Γερακίνεια «κλείνουν» το μάτι στη νεολαία. Θέλουμε τους νέους να έρθουν και να περάσουνε καλά. Θέλουμε τους νέους να είναι δραστήριοι και κοντά στον δήμο, για αυτό και υπάρχουν δράσεις αποκλειστικά για την νεολαία».

Καλή επιτυχία και το πρόγραμμα θα το βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός