Πολιτεία των Ευχών έναρξη την Πέμπτη 16-12-2021 στις Σέρρες

Πολιτεία των Ευχών, έναρξη την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στην πόλη των Σερρών

Πολύ λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν πλέον από την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και η πόλη μας ήδη φόρεσε τα γιορτινά της και ετοιμάστηκε για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Η πιο λαμπερή πολιτεία, η Πολιτεία των Ευχών, ανοίγει της πύλες της στις Σέρρες, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου!

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας οι εκδηλώσεις της φετινής Πολιτείας θα είναι περιορισμένες, αλλά η λάμψη και η γιορτινή διάθεση όλων όσων συμμετέχουν θα είναι μεγάλη.

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:30, η Μουσική Μπάντα θα διασχίσει τον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή με κατεύθυνση προς την Πλατεία Ελευθερίας, όπου στις 20:15 θα φωταγωγηθεί το εντυπωσιακό δέντρο της Πολιτείας των Ευχών.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Τα Χριστούγεννα και γενικά τις ημέρες των γιορτών οι Σερραίοι θα ζήσουν μία διαφορετική εικόνα στην πόλη. Οι δημότες να προετοιμαστούν για μια αναβαθμισμένη, εντυπωσιακή Πολιτεία των Ευχών. Αξιοποιώντας και τον διάκοσμο των προηγουμένων ετών, θα μεταμορφωθεί η πόλη, ζωντανεύοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ελπίζουν φυσικά οι ιθύνοντες του δήμου να είναι όλοι οι πολίτες υγιείς, για να μπορέσουν να χαρούν όπως και τος προηγούμενες χρονιές, γιατί το έχουν ανάγκη», κάτω από τις συνθήκες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Χιλιάδες λαμπιόνια, ανάβουν για να διώξουν μακριά την καταχνιά του χειμώνα, χαρίζοντας «ζεστές» στιγμές χαράς σε όλους τους παρευρισκομένους.
Καρουζέλ, τροχός, μπαλαρίνα, παγοδρόμιο, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες γνωστών συγκροτημάτων και τραγουδιστών, χορευτικά σύνολα από μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς πλαισιώνουν την «Πολιτεία των Ευχών» με τους μικρούς Σερραίους να επιδεικνύουν καθημερινά τις ικανότητές τους στη μαγειρική, στη ζωγραφική και σε πολλές γιορτινές δημιουργίες.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί θετική ψυχολογία στους κατοίκους και τους επισκέπτες και οι Σέρρες να αναδειχθούν σε χριστουγεννιάτικο προορισμό.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός