ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων διευκρινίσεις

Πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων διευκρινίσεις

 Πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων , διευκρινίσεις από την ΕΠΣ Σερρών.
  Μετά την ανακατωσούρα που δημιουργήθηκε με τις βεβαιώσεις ειδικής αθλητικής αναγνώρισης των σωματείων ήρθε και “έδεσε” η πράξη συναίνεσης για προσωπικά δεδομένα όχι μόνο των ποδοσφαιριστών αλλά και των μελών των Δ.Σ, των διαιτητών και δεν έχει ……….. διευκρινιστεί ακόμη μήπως χρειάζεται για τους φιλάθλους και τους περαστικούς έξω από το γήπεδο.
   Όποιος δεν υπογράψει την πράξη συναίνεσης δε θα μπορεί να πάρει μέρος σε καμία αθλητική δραστηριότητα.
eps_Πρόγραμμα_onlineΗ τοπική ένωση ενημερώνει ότι μαζί με τις πράξεις θα κατατίθεται η κατάσταση με τα ονόματα, που υπέγραψαν, θα την επικυρώνει, θα την θεωρεί και τα σωματεία θα την παρουσιάζουν στον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα μαζί με την κατάσταση υγείας και τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Για τους αλλοδαπούς το έντυπο υπάρχει στα Αγγλικά.

 Την πράξη συναίνεσης μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ και την κατάσταση για τα ονόματα που υπέγραψαν την πράξη από ΕΔΩ.
  Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών.
    Υ.Γ.
 Για τους φιλάθλους και του περαστικούς το ψάχνουμε και θα σας ενημερώσουμε !!! Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα