ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε Football League

Προβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε Football League

Προβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε Football League για τη νέα σεζόν 2021-22

Η τελική προκήρυξη της Γ Εθνικής κατηγορίας για τη σεζόν 2020–21 προβλέπει ότι οι ομάδες που θα προβιβασθούν ή υποβιβασθούν θα γίνει σύμφωνα με τα παρακάτω.

Προβιβασμός τεσσάρων ομάδων στη Football League.

Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, θα προβιβαστούν στη Football League οι τέσσερις (4) ομάδες, (οι δύο πρώτες κάθε ομίλου), που θα προκύψουν από το «ειδικό πρωτάθλημα». Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (04) ομάδες.

Αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούται να αγωνιστούν στην Football League παραιτηθούν για οποιανδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, ή αν μία ή περισσότερες από τις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία στη Football League δεν καταφέρουν να συστήσουν Π.Α.Ε. ή δεν λάβουν την προβλεπόμενη αδειοδότηση, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι έξι (06) αμέσως επόμενες ομάδες στην σειρά κατάταξης – μετά τον προβιβασμό των προβλεπόμενων του ειδικού πρωταθλήματος και σύμφωνα με την σειρά κατάταξής τους και με τους ίδιους κανόνες, (Άρθρο 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π.).

Σχετικά με το «Ειδικό πρωτάθλημα» προβλέπετε.

Μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί «ειδικό πρωτάθλημα» για τον προβιβασμό των ομάδων στη Football League για την περίοδο 2021 – 2022 με τους εξής όρους:

1. θα πάρουν μέρος σε αυτό οι πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου κάθε ομίλου. Συνολικά θα πάρουν μέρος δέκα (10) ομάδες.

Κύπελλο Ελλάδος 2018–192. Θα σχηματιστούν δύο (2) όμιλοι των πέντε (5) ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια Βορράς και Νότος.
Ο ένας όμιλος (Βορράς) θα απαρτίζεται από τα Σωματεία – Πρωταθλητές των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 5ου ομίλων.
Ο άλλος ‘όμιλος (Νότος) θα απαρτίζεται από τα Σωματεία – Πρωταθλητές των 6ου, 7ου, 8ου, 9ου και 10ου ομίλων.

3. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν δέκα (10) αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.

4. Οι δύο (2) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στη Football League για την περίοδο 2021 – 2022. Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (4) ομάδες.

5. Οι υπόλοιπες ομάδες του «ειδικού πρωταθλήματος» θα παραμείνουν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2021 – 2022.

6. Σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί να καλυφθεί κενή θέση στην Football League για οποιονδήποτε λόγο, πέραν των τεσσάρων (04) ομάδων που θα έχουν δικαίωμα προβιβασμού, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι υπόλοιπες έξι (06) ομάδες που δεν θα έχουν προβιβασθεί, με την εφαρμογή του άρθρου 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π.
Κλείνει το άρθρο “Προβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε Football League” με την ενημέρωση ότι θα ακολουθήσει άρθρο για τον τρόπο υποβιβασμού στις τοπικές Ενώσεις ποδοσφαίρου. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα