Προβιβασμός – Υποβιβασμός Α1 ΕΠΣ Μακεδ

Προβιβασμός – Υποβιβασμός Α1 ΕΠΣ Μακεδ ονίας
Άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Δύο ομάδες Γ΄Εθνική.
Η πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη ανεβαίνει απευθείας.
Η δεύτερη που θα ανέβει θα βγει από τα play offs των ομάδων από την δεύτερη θέση έως και πέμπτη. (Η διαδικασία των play offs και play outs θα την βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας). Στο παραπάνω Link θα βρείτε τα κριτήρια για άνοδο – υποβιβασμό και για τις άλλες κατηγορίες της Ένωσης.
Υποβιβασμός στην Α κατηγορία.
Έξι ομάδες στην Α κατηγορία.
Οι τρεις τελευταίες στην βαθμολογική κατάταξη πέφτουν απευθείας.
Στα play outs παίρνουν μέρος έξι ομάδες, από 8η θέση μέχρι και 13η θέση, με διπλό πλεονέκτημα οι ομάδες που κατατάχθηκαν από την 8η εως και 10η θέση.
Από αυτές πέφτουν οι τρεις. Σε περίπτωση που κερδίσουν οι γηπεδούχες, δηλαδή η 8η, 9η και 10η οι άλλες ομάδες πέφτουν. Σε περίπτωση που κερδίσει μία από την 11η, 12η και 13η θέση θα γίνει επαναληπτικός αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και όποιος κερδίσει παραμένει στην Α1 κατηγορία.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός