ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρογραμματισμός αγώνων ΕΠΣ Μακεδονίας

Προγραμματισμός αγώνων ΕΠΣ Μακεδονίας

Προγραμματισμός αγώνων ΕΠΣ Μακεδονίας έως και 13 Ιανουαρίου 2019.
   Από την τοπική ένωση ποδοσφαίρου Μακεδονίας ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός των αγώνων για το πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών και κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.
  1). Ο προγραμματισμός αρχίζει από το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Οκτωβρίου και προβλέπει ότι δε θα γίνει κανένας αγώνας λόγω 28ης Οκτωβρίου, Εθνική γιορτή.
  2). Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου αρχίζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ 14 και Κ 16. Στην πρώτη αγωνιστική η ΕΠΣ Μακεδονίας θα αγωνιστεί με την ΕΠΣ Πέλλας.
  3). Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου θα έχουμε την 10η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας, την 8η αγωνιστική της Α κατηγορίας, την 7η αγωνιστική της Β ερασιτεχνικής και κλείνει το πρόγραμμα με την 5η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας.
  4). 7 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη θα γίνουν αγώνες από αναβολή.
  5). Το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου θα έχουμε την 9η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας, την 7η αγωνιστική της Α κατηγορίας, την 6η αγωνιστική της Β ερασιτεχνικής και κλείνει το πρόγραμμα με την 4η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας.
  6). Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ………………
    Όλο τον προγραμματισμό της ΕΠΣ Μακεδονίας έως και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα