Προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας για τις γιορτές

Προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας για τις γιορτές

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός των αγώνων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε.
“Μέχρι το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 θα προγραμματιστούν όλοι οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Δεκεμβρίου 2019 θα οριστούν ΜΟΝΟΝ οι αγώνες ανδρών της Α1, της Α’ (1ος, 2ος, 3ος όμιλος) και της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (1ος, 2ος, 5ος όμιλος).
Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου, 4ου και 6ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και όλοι οι αγώνες της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σε περίπτωση κατά την οποία θα υπάρξουν εξ’ αναβολής αγώνες στους ομίλους που δεν θα αγωνιστούν, τότε αυτοί θα οριστούν για να διεξαχθούν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Τα Σαββατοκύριακα 28 – 29 Δεκεμβρίου 2019 και 4 – 5 Ιανουαρίου 2020 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της ε’ φάσης για το 49ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιανουαρίου 2020 θα συνεχιστούν με ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία)”

Κλείνει ο προγραμματισμός ΕΠΣ Μακεδονίας με τη μέχρι τώρα βαθμολογία της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας θα τη βρείτε ΕΔΩ και τα ζευγάρια της 5ης φάσης του 49ου κυπέλλου ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός