ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη Γ Εθνικής ερασιτεχνικής 2018 - 2019

Προκήρυξη Γ Εθνικής ερασιτεχνικής 2018 – 2019

 Προκήρυξη Γ Εθνικής ερασιτεχνικής σεζόν 2018 – 2019.
  Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την προκήρυξη της Γ Εθνικής.
  Οι ομάδες πρέπει έως τη Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 15:00 να δηλώσουν συμμετοχή προσκομίζοντας και παράβολο των πεντακοσίων Ευρώ. Σε περίπτωση που κάποιος πρωταθλητής ΕΠΣ δε δηλώσει συμμετοχή το δεύτερο σωματείο πρέπει να δηλώσει μέχρι και την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 15:00 και στην περίπτωση που δε δηλώσει και η δεύτερη ομάδα τότε η τρίτη ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα έχει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:00 να δηλώσει συμμετοχή.
  Αποτελέσματα κυπέλλου ερασιτεχνώνΤο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε οχτώ ομίλους που θα καταρτισθούν με γεωγραφικά κριτήρια, τα σωματεία πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι σε ΕΠΟ και τοπικές ενώσεις για να έχουν δικαίωμα υποβολής δήλωσης.
  Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή.
  Το γήπεδο που θα δηλώσει η κάθε ομάδα πρέπει να καλύπτει τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.
   Για αλλαγή ημέρας, γηπέδου και ώρας αγώνα πρέπει να δηλώνετε δέκα ημέρες το λιγότερο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και η αρμόδια επιτροπή θα κρίνει κατά περίπτωση.
  footballleague_ΠανσερραϊκόςΣτη διάρκεια του αγώνα πρέπει να υπάρχει γιατρός διαφορετικά τον αγώνα το κερδίζει ο φιλοξενούμενος με 0-3 και πρόστιμο στο γηπεδούχο χίλια Ευρώ.
Στο φύλλο αγώνα πρέπει να υπάρχουν το λιγότερο επτά Έλληνες ή με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα, το ανώτερο τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές, το ανώτερο τέσσερις ποδοσφαιριστές πάνω από τριάντα τρία χρονών και το λιγότερο δύο κάτω από την ηλικία των είκοσι ενός.
   Υποχρεωτικά στην διάρκεια του αγώνα πρέπει να έχει επτά Έλληνες, το ανώτερο τέσσερις ξένοι, το ανώτερο τέσσερις πάνω από τριάντα τρία και από τη σεζόν 2019-2020 θα είναι υποχρεωτική και η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών κάτω των είκοσι ενός ετών.
Οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν στη διάρκεια του αγώνα είναι μέχρι τέσσερις.
  Οι ομάδες υποχρεωτικά συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα της τοπικής ΕΠΣ.
  Στη Β εθνική θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν θα αποφασίσει αργότερα η ΕΠΟ.
    Όλοι η Προκήρυξη Γ Εθνικής ερασιτεχνικής της ΕΠΟ θα τη βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα