ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής σεζόν 2018 - 2019

Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής σεζόν 2018 – 2019

Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής σεζόν 2018 – 2019
   Από τη τοπική ένωση ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής ανακοινώθηκε η προκήρυξη για την περίοδο 2018-19.
  Από τα βασικά είναι ότι η Α΄ερασιτεχνική θα έχει δεκαέξι (16) ομάδες, η δεύτερη είκοσι οκτώ (28) και η τρίτη κατηγορία δεκαέξι σωματεία.
  Οι ομάδες πρέπει μέχρι 22 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής με παράβολο για την πρώτη κατηγορία των τριακοσίων ευρώ (300,00€), για τη 2η των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00€) και για την τελευταία το παράβολο των διακοσίων ευρώ (200,00€).
  Η κλήρωση για τα πρωταθλήματα θα γίνει την Τρίτη 28/08/2018 στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής στο κέντρο “Απολυμένη πέτρα” στις 19:00.
  Στις 29 – 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της A’ και Β΄ ερασιτεχνικής και της Γ΄ ερασιτεχνικής στις 13 – 14 Οκτωβρίου.
    Αποτελέσματα Play Off,Out ΧαλκιδικήςΜερικά ακόμη σημεία από την Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής είναι:
  1). “Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ασφάλιση ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας. Η συμμετοχή ανασφάλιστου ποδοσφαιριστή σε επίσημο αγώνα συνιστά αντικανονική συμμετοχή και, σε περίπτωση ένστασης το σωματείο του χάνει τον αγώνα και υπόκειται στις κυρώσεις του άρθρου 23 παρ. 9 του ΚΑΠ ( 0 – 3 α/α, – 3 βαθμοί και χρηματικό πρόστιμο έως 800 ευρώ )”.
  2). “Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επτά ( 7 ) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές ομάδες, ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια ( ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο ). Στους ίδιους αγώνες επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η συμμετοχή τους στον αγώνα μέχρι τεσσάρων (4) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες. Η αναγραφόμενη έναρξη και λήξη ισχύος στα δελτία αθλητικής ιδιότητας αλλοδαπών ποδοσφαιριστών πρέπει να καλύπτει την συμμετοχή τους στους αγώνες, άλλως η συμμετοχή είναι αντικανονική.”
  3). Όλα τα σωματεία της Α’ Ερ. κατηγορίας υποχρεούνται να χρησιμοποιούν σε κάθε τους αγώνα και σε ολόκληρη τη διάρκεια αυτού, τουλάχιστον έναν ( 1 ) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το έτος 1998, ή και μεταγενέστερα. Σε περίπτωση αποβολής του ποδοσφαιριστή αυτού, ο αγώνας
συνεχίζεται κανονικά και χωρίς περαιτέρω κυρώσεις. Εφόσον διαπιστωθεί παράβαση της διάταξης αυτής πριν την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής υποχρεούται να μην τελέσει αυτόν, σε βάρος δε της υπαίτιας ή των υπαίτιων ομάδων, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το άρθρο
21 του ΚΑΠ κυρώσεις.
  Ο Χριστοδουλόπουλος στον ΑπόλλωναΚαι κλείνοντας το άρθρο “Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής” έχουμε τα κριτήρια ισοβαθμίας.
  Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
Η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα