Προκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2018 – 2019

  Προκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2018 – 2019
 Η ΕΠΟ σύμφωνα με το καταστατικό της προκηρύσσει τη διοργάνωση των αγώνων κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2018-19.
 Οι ομάδες πρέπει μέχρι τη Δευτέρα 6 Αυγούστου να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι σε ΕΠΟ και τοπικές ενώσεις και να δηλώσουν συμμετοχή με παράβολο για τις ομάδες της Super League με το ποσό των 5.000,00 €, για Football League στο ποσό των 3.000,00 € και για τις ερασιτεχνικές ομάδες παράβολο των πεντακοσίων (500,00 €) ευρώ. Τα γήπεδα που θα δηλωθούν πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπονται. 

Αποτελέσματα κυπέλλου ερασιτεχνών
Κυπελλούχος ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Οι ερασιτεχνικές ομάδες από την επόμενη σεζόν θα είναι και αυτές υποχρεωμένες να δηλώσουν συμμετοχή στο κύπελλο.
 Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι πενήντα τρεις (53) κυπελλούχοι των ΕΠΣ, δεκαέξι (16) ομάδες Football League και δεκαέξι (16) ομάδες Super League στο σύνολο ογδόντα πέντε (85) ομάδες.
 Η διεξαγωγή του κυπέλλου θα γίνει σε οχτώ (8) φάσεις. Ο τελικός κυπέλλου θα γίνει στις 18 Μαϊου 2019 στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α.
 Οι ομάδες της Α & Β εθνικής υποχρεωτικά στο φύλλο αγώνος πρέπει να έχουν δύο ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι ετών.
  Όλη η προκήρυξη του κυπέλλου για σεζόν 2018 -2019 ΕΔΩ.

Advertisements

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.